Loznica +381 15 878 390                                  
Beograd +381 11 344 6530

 

 

 

kondor tis logo

Licenca OTP broj 476 od 01.03.2010.

Loznica, ul. Gimnazijska br.1,    tel:+381 15 878 390, 892 776, fax + 381 15 889 600

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Beograd, ul. Alekse Nenadovic br.10, tel: +381 11 344 65 30, fax:+381 11 344 58 79

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.    www.kondor-tis.rs

 

Dubrovnik i Korčula – tragom Marka Pola

Trebinje i Cavtat

Dan primirja 09-13.11.2017.

5 dana / 2 noćenja / autobusom

 

Program putovanja:

1. Dan:  BEOGRAD –  DUBORVNIK

Polazak iz Beograda, sa parkinga u bloku 42 (preko puta “Buvljaka”) oko 23 sata. Noćna vožnja kroz Srbiju i Bosnu i Hercegovinu uz usputna zadržavanja za odmor i obavljanje graničnih formalnosti.

2. Dan: DUBROVNIK

Nastavak vožnje prema Dubrovniku. *Razgledanje Dubrovnika sa lokalnim vodičem i slobodno vreme. Smeštaj u apartmane u Dubrovačkom naselju Mlini.

3. Dan: DUBROVNIK - KORČULA

Slobodno vreme u Dubrovniku ili *fakultativni izlet do ostrva i grada Korčula, gde je, prema legendi rođen čuveni istraživač Marko Polo. Vožnja ka luci Orebić. Usputna pauza u Stonu i obilazak grada, uz fakultativnu posetu najstarijoj očuvanoj solani u Evropi. Ukrcavanje na trajekt i plovidba do Korčule. Razgledanje grada sa lokalnim vodičem i slobodno vreme. Oko 16h povratak trajektom u Orebić. Povratak u apartmane. Noćenje.

4. Dan: DUBROVNIK – CAVTAT – TREBINJE - BEOGRAD

Napuštanje apartmana. Slobodno vreme. Fakultativna vožnja brodićem i odlazak do ostrva Lokrum. Zajednički odlazak do Cavtata i obilazak grada. Nastavak vožnje prema *Trebinju. Obilazak grada.  Slobodno vreme ili *fakultativni obilazak manastira Tvrdoš i degustacija vina u njegovim podrumima.  Kasno popodne polazak za Beograd i noćna vožnja kroz Bosnu i Hercegovinu i Srbiju uz pauze za odmor i granične formalnosti.

5. dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

 

First minute cena aranžmana 75 eur

-Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin banke na dan uplate-

Način plaćanja:

-           Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana,

-               Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a,

-               Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina.

 

 

Aranžman obuhvata:

-           Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;

-               Obilazak  Dubrovnika, Trebinja, Cavtata i Tvrdoša prema programu,

-               2 noćenja u ½ i  1/3studijima i apartmanima u dubrovačkom naselju Mlini,

-               Usluge vodiča u svakom autobusu,

-               Usluge lokalnih vodiča u Duborvniku i na Korčuli,

-               Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:

Fakultativne izlete:                                                                    

- Izlet na Korčulu – 25 EUR  (uključuje karte za trajekt);

- Obilazak Solane u Stonu – 5 EUR;

- Plovidba brodićem i obilazak ostrva Lokrum – 20 EUR;

- Degustaciju vina u manastiru Tvrdoš – 7 EUR;

- Međunarodno zdravstveno putno osiguranje (izdaje se u agenciji) ~1€ po danu po osobi;

- Doplata za jednokrevetnu sobu – isključivo na upit;

- Individualne troškove putnika.

*OPISI:

Dubrovnik ObilazimoStradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo.

Ston je gradić s najdužim kamenim zidom u Evropi (5,5km), uskih tihih ulica, starih otmenih kuća i tragova drevnih kultura rasutih okolo. Njegova vrednost kao grada soli potvrđuje se i danas u pogonima najstarije aktivne solane na svetu.

Korčula je spoj šik Dubrovnika i prekrasnih prirodnih lepota. Srednjevekovni stari grad Korčula smešten je na uskom poluostrvu. Razgledanje grada: Katedrala sv. Marka, trg s većnicom, gradska vrata, kula Revelin i kuća Marka Pola.

Cavtat je možda i najveća tajna Jadrana. Uvek u senci Dubrovnika, ovaj gradić zrači mediteranskim šarmom i mnogima postaje draži od svog „velikog brata“. Ujedno je i najmanje mesto u Evropi sa 5 hotela sa 5 zvezdica.

Trebinje Obilazak grada uz laganu šetnju preko kamenog Arslanagića mosta iz 16. veka na reci Trebišnjici.   Šetnjom kroz uzane starogradske ilice videćemo Sat kulu, gradske zidine sa trgovima, gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Foto pauza na “Trgu Pesnika”  sa platanima starim preko 115 g. i kamenim fontanama. Ovde se mogu videti pokloni pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park).

Manastr Tvrdoš posvećen je Uspenju Presvete Bogorodice i podignut na stenama mesta Tvrdoša, kraj desne obale reke Trebišnjice. Podrumi manastira neguju tradicije srpskog monaškog vinogradarstva i Hercegovine, proizvodeći vina od autohtonih i internacionalnih sorti u podrumu iz 15. veka. Žilavka, vranac, šardone, kaberne sovinjon, ali i manastirska loza, proizvode se kombinovanjem drevnih i najsavremenijih tehnologija.

NAPOMENE:

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 15 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu kako bi proverili da li ima dovoljno mesta.

Ovaj program rađen je na bazi 30 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Boreas travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP  16/2016. ul. Tikveška 20. Beograd, tekući račun: Marfin Banka 145-24593-13

Cenovnik br 2. od 10.01.2017.

*Subagent Kondor-tis d.o.o. Loznica

hebanaslovna    

Novoizgradjeni objekat otvoren je za svoje goste tokom cele godine, trudeći se da svoje goste ugosti domaćinski i prijatnoj atmosferi, ambijentu koje objekat pruža. Smeštrajni kapacitet objekta je 31 soba: dvokrevetne, trokrevetne četvorokrevetne i dve family rooms. Objekat ima parking sa video nadzorom, recepciju, lobi bar, banket salu, moderan restoran sa prelepim pogledom na prirodu. Heba je udaljena na 800 m od centra Divčibara.  DETALJNIJE

  • Hotel JAVOR - Kušići

    Hotel je kompletno renoviran 2010/2011 godine kada je prešao u vlasništvo kompanije "MONA". Raspolaže sa sobama i apartmanima, smeštaj za decu je sa 3, 4 i DETALJNIJE...

Kondor-tis Loznica

Gimnazijska br.1
kondor.tis@neobee.net
+ 381 15/87-83-90 
+ 381 15/87-83-93
+ 381 15/89-27-76
+ 381 69/717-524 - VIBER

fax +381 15 876 071

Kondor-tis Beograd

Alekse Nenadovića br.10
kondortis@gmail.com
+ 38111/344-65-30
+ 38111/344-65-33
+ 38111/344-65-40
fax: +38111/344-58-79

PRATITE NAS