Loznica +381 15 878 390                                  
Beograd +381 11 344 6530

 

 

 

Balaton i Budimpešta

29.04.-01.05.2017.

3 dana / 2 noćenja / autobusom

PREUZMI PROGRAM U PDF FORMATU

Program putovanja:

1. Dan:          BEOGRAD – STONI BEOGRAD (SEKEŠFEHERVAR) - BALATON

Polazak iz Beograda, sa parkinga u bloku 42 (preko puta “Buvljaka”) oko 06 sati. Vožnja kroz Srbiju i Mađarsku uz usputna zadržavanja za odmor i obavljanje graničnih formalnosti. Dolazak u *Stoni Beograd (Sekešfehervar) i razgledanje grada sa vodičem. Slobodno vreme za ručak. Mogućnost fakultativne posete neobičnom *dvorcu Bory. U popodnevnim satima nastavak vožnje ka jezeru Balaton i smeštaj u hotel . Noćenje.

2. Dan: BALATON  – BUDIMPEŠTA - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme ili  fakultativni celodnevni izlet do *Budimpešte. Razgledanje grada sa vodčem. Šetnja ulicom Vaci i slobodno vreme za upijanje čari lepotice Dunava. Fakultativno, krstarenje Dunavom uz razgledanje čuvenih mostova Budimpešte. Povratak na Balaton u predvečernjim časovima. Noćenje.

3. Dan: BALATON – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje soba. Slobodno prepodne. Popodnevni  fakultativni odlazak do *pećine Tapolka, na plovidbu podzemnim jezerom. Povratak na Balaton. U kasnim popodnevnim časovima polazak za Beograd. Dolazak oko 23h.

Stoni Beograd: Cvetni sat, Spomenik Matiji Korvinu, gradska kuća, katedrala Sv. Stefana, spomenik palom vojniku i ostaci srednjevekovnog grada. Odlazak do srpske četvrti i obilazak pravoslavne crkve.

Dvorac Boryje bajkovito zdanje sa prelepim vrtom i ukrašeno brojnim statuama. Ušlo je u Ginisovu knjigu rekorda kao najveća građevina koju je sagradio – samo jedan čovek. U pitanju je arhitekta Bori Jeno, kojem je trebalo 11 godina za ovaj neobičan podvig.

Budimpešta:Grad sa oko 2 miliona stanovnika. Lepoti Budimpešte doprinose devet mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjem pored Dunava sa budimske strane. Panoramsko upoznavanje grada sa vodičem: obilazak Trga Heroja, Andraši Bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrđave, Brda Sv. Gelerta, Citadele…

Pećina Tapolka: Neobična pećina u kojoj se nalazi jezero, po kojem posetioci mogu da zaplove kanuom. Temperatura je konstantnih 18 stepeni, a u vodi pliva sitna i brza riba, za koju meštani kažu da ispunjava želje – ako uspede da je uhvatite golim rukama…

Snižena cena 65 eur

-Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin banke na dan uplate-

Način plaćanja:

-     Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana,

-     Preko računa: uz profakturu/instrucije za plaćanje izdate od strane TA BOREAS TRAVEL,

-       Čekovima građana

-       Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina.

Aranžman obuhvata:

-     Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;

-       Obilazak Sekešfehervara prema programu

-       2 noćenja sa doručkom u ½ i  1/3 sobama u hotelu 3* na jezeru Balaton. Ime hotela biće poznato 5 dana pred polazak.

-               Boravišnu taksu, 480 forinti po osobi po noći (oko 3.4 EUR ukupno),

-       Usluge vodiča u svakom autobusu,

-       Troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:

Fakultativne izlete:                                                                                            

- Obilazak dvorca Bory u Sekešfehervaru – 10 EUR;

- Obilazak pećine Tapolka uz povidbu podzemnim jezerom – 12 EUR.

- Izlet u Budimpeštu – 10 EUR;

- Krstarenje Dunavom uz šampanjac – 15 EUR

- međunarodno zdravstveno putno osiguranje (izdaje se u agenciji) ~1€ po danu po osobi;

- Doplata za jednokrevetnu sobu – isključivo na upit;

- Individualne troškove putnika.

NAPOMENE:

Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 15 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu kako bi proverili da li ima dovoljno mesta. Ovaj program rađen je na bazi 45 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Boreas travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP  16/2016.Cenovnik br 2. od 07.03.2017.

Subagent: agencija «Kondor tis» d.o.o. Loznica

hebanaslovna    

Novoizgradjeni objekat otvoren je za svoje goste tokom cele godine, trudeći se da svoje goste ugosti domaćinski i prijatnoj atmosferi, ambijentu koje objekat pruža. Smeštrajni kapacitet objekta je 31 soba: dvokrevetne, trokrevetne četvorokrevetne i dve family rooms. Objekat ima parking sa video nadzorom, recepciju, lobi bar, banket salu, moderan restoran sa prelepim pogledom na prirodu. Heba je udaljena na 800 m od centra Divčibara.  DETALJNIJE

  • Hotel JAVOR - Kušići

    Hotel je kompletno renoviran 2010/2011 godine kada je prešao u vlasništvo kompanije "MONA". Raspolaže sa sobama i apartmanima, smeštaj za decu je sa 3, 4 i DETALJNIJE...

Kondor-tis Loznica

Gimnazijska br.1
kondor.tis@neobee.net
+ 381 15/87-83-90 
+ 381 15/87-83-93
+ 381 15/89-27-76
+ 381 69/717-524 - VIBER

fax +381 15 876 071

Kondor-tis Beograd

Alekse Nenadovića br.10
kondortis@gmail.com
+ 38111/344-65-30
+ 38111/344-65-33
+ 38111/344-65-40
fax: +38111/344-58-79

PRATITE NAS