Loznica +381 15 878 390                                  
Beograd +381 11 344 6530

 

 

 

“HOST MILANO” SAJAM UGOSTITELJSTVA U MILANU

PREUZMI CENOVNIK

17.10.2019. – 20.10.2019.

4 DANA / 2 NOĆENJA

U Milanu se svake druge godine održava jedan od vodećih sajmova ugostiteljstva - „HOST MILANO“. Ovde, na jednom mestu, možete pronaći svetske proizvođače opreme za ugostiteljstvo i hotelijerstvo, proširiti vidike u oblasti dekoracije, sirovine i opreme, kao i videti razne načine pravljenja prehrambenih proizvoda. Obogatite svoje znanje u načinu pripreme hrane uz najsavremenije aparate za tremičku obradu. Pronađite ličnu inspiraciju u inovativnim idejama u opremanju poslovnog prostora.

MILANO, glamurozni grad u italijanskoj pokrajini Lombardiji. Jedan od vodećih svetskih prestolnica glamura i mode i kuća poznatih svetskih dizajnera kao što su Dolce & Gabbana, Guci, Versace i drugi. Bogat kulturno-istorijskim znamenitostima poput gotske katedrale Duomo koja je postala ponosni simbol grada ili dvorca Sforca kao jedog od najlepših srednjevekovnih zamkova. Mali gradić koji nudi za svakoga po nešto, od šopinga, preko fudbala i turističkih atrakcija do mnogobrojnih kafića i noćnog života.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan 17.10. četvrtak Beograd   

Sastanak grupe na parkingu ispred Sava centra u 19:30h, polazak u 20h. Putovanje preko Hrvatske i Slovenije uz kraća zadržavanja radi odmora i pasoških formalnosti.

2.dan 18.10. petak Milano  

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Slobodno sat vremena za predah i pripremu za sajam. Organizovani odlazak na sajam – Host  Milano. Individualne aktivnosti na sajmu. Mesto gde se susreću vodeći svetski proizvođači. Ovde se mogu videti pribor i oprema za profesionalno ugostiteljstvo, od nameštaja do posuđa, dizajn enterijera, sirovine... Organizovani odlazak sa sajma u hotel u dogovoreno vreme. Noćenje.

3.dan 19.10. subota Milano

Doručak. Organizovan odlazak na sajam – Host  Milano. Individualne aktivnosti na sajmu. Organizovani odlazak sa sajma u dogovoreno vreme. Mogućnost panoramskog razgledanja grada u dogovoru između grupe i vodiča. Noćenje.

4.dan 20.10. nedelja Milano – Beograd  

Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Beograd. Putovanje preko Slovenije i Hrvatske uz kraća zadržavanja radi odmora i pasoških formalnosti. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima.

KRAJ PROGRAMA

 

Cena aranžmana: 239,00 eur po osobi

         229,00 eur po osobi za 2 putnika iz iste organizacije

         219,00 eur po osobi za 3 ili više putnika iz iste organizacije

Cena aranžmana obuhvata:

-       Prevoz visokokomfornim turističkim autobusima sa audio i video opremom prema programu putovanja

-       Smeštaj u hotelu “B&B Hotel Milano – Sesto San Giovanni” 3* u Milanu na bazi 2 noćenja (u dvokrevetnim ili trokrevetnim standard sobama) sa doručkom od 7h do 9:30h (švedski sto – samoposluživanje),

-       Turističkog vodiča

-       Organizacione troškove

Cena aranžmana ne obuhvata:

-       Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

-       Turističke takse u iznosu od 1,50 eur po osobi po danu, plaćaju se na recepciji hotela

-       Ulaznice za sajam (2 dana) – od 40 eur pa naviše u zavisnosti od momenta prijavljivanja

-       Individualne troškove

-       Doplata za 1/1 sobu je na upit

Način plaćanja:

-        40% prilikom rezervacije, 60% najkasnije 5 dana pred put. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate.

B&B Hotel Milano – Sesto San Giovanni 3* www.hotelbb.com

Hotel se nalazi u širem centru Milana. Nedaleko od podzemne stanice metroa M1 koja vodi do katedrale Duomo. Sobe imaju sopstveno kupatilo, TV i besplatan wi-fi. Sve sobe su non-smoking. Ulazak prvog dana u sobe je posle 14h, izlazak iz sobe je poslednjeg dana do 10:30h.

Napomene:

-       Cena je rađena na bazi 70 putnika.

-        U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo odustanka od realizacije programa najkasnije 5 dana pre termina polaska na putovanje.

-       Redosled sedenja u autobusu je prema datumu prijave i uplate avansa, prednost imaju deca, trudnice i starije osobe.

-       Putnici su dužni da sami vode brigu o svojim ličnim stvarima i dragocenostima  i da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Republike Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u programu. U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da sami obezbede vizu.

-       1/2  soba može da sadrži 2 odvojena kreveta ili 1 bračni, a 1/3 soba može da sadrži tri odvojena kreveta ili 1 singl i 1bračni.

-       Dozvoljeni prtljag po putniku je 1 srednja putna torba čija dimenzija ne prelazi  68x44x23cm

-       Tačno vreme, mesto polaska i broj telefona vodiča znaće se 2 dana pre polaska na put.

-        Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….)

-       Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela. Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.

-       Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. KONDOR TIS zadržava  pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

-       Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca ukoliko putuju bez oba roditelja ili ukoliko putuju samo sa jednim roditeljem.

-        Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice, gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje. Putnik je dužan da obezbedi traženo. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za putnika.

-       Za eventualne izmene u programskoj šemi sajma, organizator ne snosi odgovornost.

-       Opis hotela je sa njegovog zvaničnog sajta u trenutku pisanja programa, za eventualno odstupanje od zvaničnih podataka organizator ne snosi odgovornost.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije “KONDOR-TIS” po uputstvu Ministarstva za turizam i trgovinu.

Organizator putovanja je turistička agencija “Kondor-tis”, OTP broj 476 od 01.03.2010.

Kondor-tis Loznica

Gimnazijska br.1
kondor.tis@neobee.net
+ 381 15/87-83-90 
+ 381 15/87-83-93
+ 381 15/89-27-76
+ 381 69/717-524 - VIBER

fax +381 15 876 071

Kondor-tis Beograd

Alekse Nenadovića br.10
kondortis@gmail.com
+ 38111/344-65-30
+ 38111/344-65-33
+ 38111/344-65-40
fax: +38111/344-58-79

PRATITE NAS