Loznica +381 15 878 390                                  
Beograd +381 11 344 6530

 

 

 

LETOVANJE U TURSKOJ NA MRAMORNOM MORU - KUMBURGAZ LETO 2021

HOTEL DIAMOND CITY 3*

kumburgaz 1

PREUZMITE CENOVNIK

VAŽNA INFORMACIJA- Državljani Srbije mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o potpunoj vakcinaciji izdatoj od strane nadležnog organa, s tim da je druga doza dobijena najmanje pre 14 dana pre dolaska u Tursku i/ili AstraZenica jedna doza uz zeleni sertifikat i/ili sa potvrdom od nadležnih organa da je u poslednjih 6 meseci preležan COVID-19 ( zeleni sertifikat). Ukoliko lice ne poseduje jedan od prethodna dva navedena dokumenta neophodno je posedovati negativan PCR test,  urađen u poslednjih 72 sata pre ulaska u Tursku ili negativan rezultat brzog antigenskog testa uređen 48 sati pre ulaska u zemlju. Licima mlađim od 18 godina koja se nalaze u pratnji roditelja koji poseduju potvrdu o vakcinaciji nije potreban PCR test. Za više informacija pogledajte OVDE.

Moguć polazak iz Loznice

Cena paket aranžmana od 215 eura

Upoznate još jednu novu destinaciju, smeštenu na obalama čuvenog Mramornog mora. Za sve ljubitelje turske kuhinje i jedinstvene turske kafe, predstavljamo gradić nadomak Istanbula-Kumburgaz. Kumburgaz krase duge peščane plaže, sa izuzetno čistim i toplim morem. Duž plaže, pruža se nepregledno šetalište sa brojnim restoranima, poslastičarnicama, suvenirnicama i kafićima. U južnom delu Kumburgaza nalazi se nekoliko manjih plaža, pravih bisera ovog dela Mediterana.  Bogatstvo prirodnog okruženja, tradicionalna turska gostoprimljivost, mogućnost obilazaka i poseta raznih turističkih sadržaja su samo deo onoga što odmor na turskoj obali- Kumburgazu čini jedinstvenim. 

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM   12 dana/9 noći

1.dan BEOGRAD-KUMBURGAZ
Sastanak putnika na parkingu u blizini  Hyatt-a. Predviđeno vreme polaska iz Beograda je oko 19.00 časova. Dva dana pre putovanja šaljemo SMS obaveštenje sa tačnim mestom i vremenom polaska. Polazak je dan ranije u odnosu na datume u tabeli. Vožnja kroz Srbiju preko Bugarske, sa kraćim usputnim pauzama do Kumburgazea.

2 – 11. dan
Dolazak u Kumburgaz u jutarnjim /prepodnevnim časovima. Slobodno vreme i smeštaj u hotel  od 14 časova (po lokalnom vremenu) u zavisnosti kada sobe budu spremne. Mogućnost fakultativnih izleta iz ponude.

11. dan  KUMBURGAZ-BEOGRAD
Napuštanje soba do 10:00h časova (po lokalnom vremenu). Slobodno vreme do polaska autobusa za Srbiju. Planirano vreme polaska autobusa oko 12:00h (po lokalnom vremenu). Jutro na dan polaska, dobićete obaveštnje. Vožnja kroz Tursku i Bugarsku, sa kraćim usputnim pauzama radi odmora.

12.dan
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM   10 dana/7 noći

1.dan BEOGRAD-KUMBURGAZ

Sastanak putnika na parkingu u blizini  Hyatt-a. Predviđeno vreme polaska iz Beograda je oko 19.00 časova. Dva dana pre putovanja šaljemo SMS obaveštenje sa tačnim mestom i vremenom polaska. Polazak je dan ranije u odnosu na datume u tabeli. Vožnja kroz Srbiju preko Bugarske,  sa kraćim usputnim pauzama do Kumburgazea.

2. – 09. dan
Dolazak u Kumburgaz u jutarnjim /prepodnevnim časovima. Slobodno vreme i smeštaj u hotel  od 14 časova (po lokalnom vremenu) u zavisnosti kada sobe budu spremne. Mogućnost fakultativnih izleta iz ponude.

09. dan  KUMBURGAZ-BEOGRAD
Napuštanje soba do 10:00h časova (po lokalnom vremenu). Slobodno vreme do polaska autobusa za Srbiju. Planirano vreme polaska autobusa oko 12:00h (po lokalnom vremenu). Jutro na dan polaska, dobićete obaveštnje. Vožnja kroz Tursku i Bugarsku, sa kraćim usputnim pauzama radi odmora.

10.dan
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj usluga.

turska mramorno cenovnik

HOTEL DIAMOND CITY 3*OPIS HOTELA: Ima sopstvenu peščanu plažu. Sadržaj hotela: restoran, bar, recepcija,Wi-Fi (agencija,ni hotelne mogu garantovati brzinu interneta i nisu odgovorni u slučaju slabog signala ili nestankainterneta usled tehničkih problema),soba- sadrži TWC, telefon, TV i KLIMU(korišćenje klimeuključeno u cenu).Za gostehotelabesplatnoje korišćenje  ležaljki isuncobrananaplaži.

Legenda: 1/2 dvokrevetna, 1/2 +1 dvokrevetna sa pomoćnim ležajem, 1/3 trokrevetna soba, 1/1 jednokrevetna soba na upit

BB- NOĆENJE SA DORUČKOM, HB-POLUPANSION (DORUČAK I VEČERA), AC-KLIMA DOPLATE I POPUSTI ZA PREVOZ AUTOBUSOM:

U slučaju spajanja dve uzastopne smene, cena aranžmana se umanjuje za 40 evra po osobi.

POPUSTI ZA SOPSTVENI PREVOZ :

U slučaju da se koristi sopstveni prevoz, cena se umanjuje za 40 evra po osobi,

NAPOMENE:

Raspored sedenja se pravi prema redosledu prijave. Doplata željenog sedišta 20 eura

Doplata dodatnog sedišta 50 eura

POPUSTI I DOPLATE ZA SMEŠTAJ:

Dete od 0-5,99 godina, u zajedničkom ležaju sa dve odrasle osobe, GRATIS smeštaj, dete plaća cenu prevoza 60 EUR, ima svoje sedište u autobusu. Radi se na upit

Popusti za dvoje dece sa 2 odrasle osobe ili 1 odrasla osoba radi se na upit

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

  Prevoz turističkim autobusom na relaciji Beograd-Kumburgaz-Beograd ( audio, video oprema, klima)

  Smeštaj po osobi u izabranom hotelu, prema tabeli, na bazi 9 ili 7 noćenja

  Troškovi organizacije putovanja

  Licencirani pratilac grupe tokom prevoza autobusom na relaciji Beograd-Kumburgaz-Beograd

  Servis lokalne agencije u mestu boravka

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

  Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja

  Troškovi fakultativnih izleta i poseta, koje organizuje lokalna agencija u Turskoj

  Individualni troškovi putnika

  Fakultativi izleti- Istanbul i Bursa

*  PANORAMA AZIJSKOG I EVROPSKOG DELA ISTANBULA: Gradskim prevozom, metroom (ispod Bosfora) do poznatog

kvarta Kadikoy (Antički Halkedon), obilazak Jermenske crkve, Grčke pravoslavne crkve, zelene pijace, ... slobodno vreme, povratak brodom na Evropsku stranu do kvarta Karakoy, pešačka tura preko Galata mosta i obilazak Egipatske pijace. .- evra

*  KLASIKA- Sulejmanija (Džamija Sultana Sulejmana Veličanstvenog) + Aja Sofija + Plava Džamija + Hipodrom + Topkapi palata           ( prvo dvorište) evra

*  VIDIKOVAC PJER LOTI (najlepši pogled na biser Istanbula ,, Zlatni Rog ,,), obilazak Eyupove džamije (jedna od najlepših u Istanbulu) i poseta turbeta Mehmed Paše Sokolovića, slobodno vreme, ... - evra

*  KRSTARENJE BOSFOROM I CARIGRADSKA PATRIJARŠIJA evra

*  OBILAZAK DOLMABAHČE PALATE- evra

*  OBILAZAK DOLMABAHČE PALATE, GLAVNI TRG TAKSIM I ISTIKLAL ULCA (najpoznatija ulica u Istanbulu), slobodno vreme -

evra

*  PARK MINIJATURA- evra

*  PRINČEVSKA OSTRVA - evra

*  DEVOJAČKA KULA- evra

*  TURSKO VEČE NA BRODU - eura ( transfer, krstarenje Bosforom u trajanu oko 3 časa, večera, neograničeno piće ( domaće alkoholno i bezalkoholno) i zabavni program sa trbušnim plesačicama)

*  AKVARIJUM FLORYA - eur

* BURSA - (obilazak Zelene Džamije, Zeleno turbe, vidikovac, turbe Osmana I (osnivača Islamskog carstva) i Orhana, Ulu Džamija, Koza Han, …) - evra

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćnje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS-a

  Cene su izražene u eurima, dok se obračun i plaćanje vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

  Cena je garantovana samo za iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

  Putnici se prilikom rezervacije opredeljuju za način plaćanja.

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA :

1)  40% prilikom rezervacije ostatak 15 dana pre putovanja.

2)  50% prilikom rezervacije ostatak na jednake rate čekovima građana do 15.12.2021.

3)  platnim karticama

4)  platnim karicama banke Intese na 3 rate

FIRST MINUTE ponuda - Organizator putovanja koristi pravo da putem FIRST MINUTE programa ponudi svoje slobodne smeštajne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od navedenih u cenovniku koji je prethodno

važio ili koji će važiti narednom objavom. Putnici koji su uplatili aranžman po redovnim cenama ili većim cenama i važećem cenovniku u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo na nadoknadu ili povraćaj uplaćenih sredstava na ime razlike u ceni.

*POSEBNI USLOVI I NAČIN PLAĆANJA FIRST MINUTE PROGRAMA* Za rezervaciju smeštajnih objekata po

programu FIRST MINUTE naveden je procentualni iznos cene aranžmana koji treba biti uplaćen do predviđenog datuma. U slučaju propuštanja uplate aranžmana u celosti do navedenog roka, rezervacija se automatski zadužuje za redovnu cenu aranžmana, sa uslovima i načinom plaćanja po redovnom cenovniku. Redovan cenovnik ovog programa je naveden u tabelarnom prikazu.

10% cene arnažmana prilikom rezervacije, ostatak do 40% do 01.05.2021.- gotovinom ili karticama, a ostatak od 60% - 20 dana pre putovanja ili

10% cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 90% do 01.05.2021.-deponovanje čekova

LAST MINUTE ponuda - Organizator putovanja koristi pravo da putem LAST MINUTE programa ponudi svoje slobodne smeštajne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od navedenih u cenovniku koji je prethodno

važio ili koji će važiti narednom objavom. Putnici koji su uplatili aranžman po redovnim cenama ili većim cenama i važećem cenovniku u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo na nadoknadu ili povraćaj uplaćenih sredstava na ime razlike u ceni.

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Lavli travel D.o.o. od 15.01.2021.

Lavli travel Licenca OTP 5/2021, kategorije A 10 od 26.01.2021.  Cenovnik broj 1 od 28.01.2021. LT-02/2021

 

SUBAGENT: KONDOR TIS D.O.O., GIMNAZIJSKA 1, 15300 Loznica,  licenca A15 OTP 34/2021  od 15.04.2021

Tekuci račun: 265-6210310003336-90 Raiffeisen banka. MB:06079393 PIB:101191412

Telefoni: 015/878-390 i mob.: 069/717-524

VAŽNE NAPOMENE:Za realizaciju aranžmana, autobusom, potrebno je minimum 45 putnika.

  Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Lavli travel doo je 5 dana pre početka putovanja.

  Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja. Obavezno je dostavljanje podataka koji omogućavaju neposredan kontakt sa maloletnikom koji putuje ili boravi u inostranstvu bez pratnje roditelja ili staratelja (ime, adresa i broj telefona osobe odgovorne za maloletnika u inostranstvu) - saglasnost oba roditelja overena kod notara je neophodna.

  Fakultativni izleti nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta - lokalnom agencijom.

  Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja putne dokumentacije, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

  Usluga vodiča ili lokalnog predstavnika u Kumburgazeu ne podrazumeva svakodnevno, celodnevno ili kontinuirano prisustvo, već kontakt i neophodnu nužnu pomoć.

  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja.

  Državljanima Republike Srbije, sa biometrijskim pasošima, nije potrebna turistička viza za Tursku. Pasoš mora da važi minimum 6 meseci

  Putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze.

VAŽNE NAPOMENE – MOLIMO VAS DA IH PROČITATE

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja jer svojim potpisom na Ugovor dajete i saglasnost o tome da ste sa istima u potpunosti upoznati i saglasni. ONLINE rezervacija se smatra ugovorom. Slanjem svojih podataka prihvatate Opste uslove putovanja agencije Lavli travel

*Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave.

*  ZAUSTAVLJANJE RADI USPUTNIH ODMORA PREDVIĐENO JE NA SVAKIH 3,5 DO 4 SATA VOŽNJE NA USPUTNIM STAJALIŠTIMA, A U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI KAPACITETA STAJALIŠTA I USLOVA NA PUTU.

*  NAPOMINJEMO DA JE PUTOVANJE GRUPNO, I TOME JE SVE PODREĐENO. PREMA TOME POTREBNO JE JASNO SAGLEDAVANJE SITUACIJE DA SU U VOZILU, MUZIKA I FILMOVI KOJI SE PUŠTAJU, NEUTRALNI PO SVOM SADRŽAJU, TEMPERATURA U VOZILU NE MOŽE SE INDIVIDUALNO ZA SVAKO SEDIŠTE PODEŠAVATI, I IMAJTE U VIDU DA ONO ŠTO JE ZA NEKOGA TOPLO, ZA DRUGOG JE HLADNO I SL. DAKLE, ZA GRUPNO PUTOVANJE POTREBNO JE PUNO RAZUMEVANJE MEĐU PUTNICIMA I OSEĆAJ KOLEKTIVIZMA.

*    Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

*  Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je 1 kofer i 1 komad ručnog prtljaga.

*   Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.

*  Dva dana pre polaska organizator putovanja šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska.

*  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)

*  Organizator putovanja i izleta na putovanju zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom, kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja... ne rade.

*  Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.

*  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

*  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.

*   Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu)

*  Putnicima koji imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučujemo da na internetu provere radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.

*    Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

*    U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja u slučaju ne objavljivanja tačnog imena hotela, obavezuje se da ime postavi najkasnije 5 dana pre polaska na put. U slučaju promene hotela, organizator je dužan o tome obavestiti sve putnike, a zamenjen hotel mora u svemu odgovarati standardima hotela datog u opisu programa.

*    Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fen za kosu, internet...)

*  Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

*   Zahtevi za konektovane sobe, family sobe i sl., uzeće se u razmatranje, ali grupni autobuski aranžmani ne podrazumevaju ovakvu vrstu smeštaja, niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležaj i sl.). Agencija organizator ne može obećavati ovakve usluge.

*  Smeštaj na grupnim aranžmanima ovog tipa je u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem namenjene za smeštaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj je pomoćni i može biti standardnih ili manjih dimenzija.

* Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje je obavezno za pojedine destinacije. Savetujemo Vas da isto posedujete za sva vaša putovanja, jer u suprotnom sami snosite odgovornost za eventualne posledice prilikom kontrole države u koju putujete, kao i kontrole u državama kroz koje prolazite.

*  Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU, odnosno teritoriju države u koju putuje.

*   U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

*  Za sve informacije date usmenim ili telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja.

Kondor-tis Loznica

Gimnazijska br.1
kondor.tis@neobee.net
+ 381 15/87-83-90 
+ 381 15/87-83-93
+ 381 15/89-27-76
+ 381 69/717-524 - VIBER

fax +381 15 876 071

Radno vreme:

radnim danima 09h - 18h

subota neradni dan

Kondor-tis Beograd

Alekse Nenadovića br.10
kondortis@gmail.com
+ 38111/344-65-30
+ 38111/344-65-33
+ 38111/344-65-40
fax: +38111/344-58-79

Radno vreme:
radnim danima 09 - 16h

O nama

Opšti uslovi putovanja
Potvrda o garanciji putovanja
Ugovor o subagenturi

LICENCA

број лиценце: ОТП 34/2021
категорија лиценце: A 15

PIB: 101191412

PRATITE NAS